Oeps! Wil jij mijn gratis E-book?

Download mijn GRATIS e-book met 27 geheimen over de bestrijding van symptomen en het aanpakken van oorzaken bij Netelroos!

Page content

Galbulten afbeelding

Galbulten afbeelding bekijken? Scrol dan naar onder..

Galbulten zijn vervelende bulten die je op je lichaam kunt aantreffen. Het wordt ook wel netelroos of urticaria genoemd. Meestal verdwijnen ze na korte tijd weer, maar in een enkel geval kun je er ook voor langere tijd flink last van hebben (chronische urticaria). In het begin zien de galbulten eruit als kleine rode plekjes. Deze kunnen na verloop van tijd groter worden en kunnen dan grote rood-witte plakkaten vormen. Galbulten kunnen onverwacht op komen zetten, maar verdwijnen vaak ook weer snel. Wel kunnen ze dan op een andere plek van het lichaam weer opnieuw verschijnen.

Bij mensen die regelmatig last hebben van galbulten, kan het een behoorlijk impact hebben op hun leven. De onophoudelijke jeuk en pijn is erg lastig. Soms kun je er niet door slapen. Ook vormt het een esthetisch probleem, omdat je liever niet met deze huiduitslag in het openbaar treedt. Hieronder zie je enkele afbeeldingen van galbulten.

galbulten afbeelding 1

Galbulten afbeelding 2

Galbulten afbeelding 3

Galbulten afbeelding 4

Galbulten afbeelding 5

Galbulten afbeelding 6

Galbulten afbeelding 7

 
Netelroos overwinnen?
Download nu mijn 27 GRATIS tips bij Netelroos
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij.