GRATIS E-book met Tips bij Netelroos!
Direct Toegang
X
GRATIS E-book met Tips bij Netelroos!
50% Complete

Wacht even... Wil jij DIRECT 27 Tips bij Netelroos ontvangen?

Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 70% van de mensen met Netelroos en neem je gezondheid weer in eigen hand! Ontvang direct mijn GRATIS Tipboek "Winnen van Netelroos"!

Page content

Netelroos besmettelijk

GRATIS E-book met 27 Tips!
Ontvang direct mijn Gratis E-book "Winnen van Netelroos" met 27 tips en adviezen om Netelroos te overwinnen!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij.

Is Netelroos besmettelijk? Nee, u hoeft niet bang te zijn dat u een familielid of iemand anders in uw directe omgeving besmet met netelroos. Netelroos kan er heftig uitzien, maar galbulten zijn niet besmettelijk.

In mijn Stap-Voor-Stap plan ontdek je hoe je in 4 weken kunt genezen van netelroos door simpelweg mijn voedingsrichtlijnen te volgen.

Lees hier meer over mijn voedingsplan >>

Is netelroos besmettelijk?

Netelroos niet besmettelijk

Netelroos is een allergische reactie. Uw lichaam is ergens overgevoelig voor en reageert op deze manier. Er zijn middelen zoals crèmes die de klachten van netelroos kunnen onderdrukken. Netelroos zal echter pas weggaan op het moment dat de oorzaak van de allergische reactie weggenomen wordt. Bijvoorbeeld door uw voedingspatroon voor een aantal weken te veranderen. Het is in elk geval geen virus dat van mens op mens overdraagbaar is, zoals dat bij gordelroos bijvoorbeeld wel het geval is.

De symptomen van de allergische reactie kunt u wegnemen door speciale Reactine Cetirizine Tabletten te slikken. Vooral bij chronische netelroos is dat aan te raden. Daarnaast werkt het vaak goed om het eetpatroon te veranderen. Tips hiervoor kunt u via deze pagina krijgen. 

Netelroos tijdens de zwangerschap

Netelroos besmettelijk tijdens de zwangerschapAls u tijdens de zwangerschap kampt met netelroos hoeft u niet bang te zijn dat uw baby hier ook last van gaat krijgen. Netelroos is niet besmettelijk en het heeft dus geen invloed op uw baby. Het kan zelfs zo zijn dat de allergische reactie te maken heeft met de zwangerschap. Uw lichaam reageert namelijk tijdens de zwangerschap heftiger op allergische reacties. Het is mogelijk dat u na de zwangerschap geen klachten meer hebt. Ook een ongeboren baby zal geen last hebben van de aandoening van de moeder. U moet wel oppassen met medicijngebruik. Lees daarom altijd goed de bijsluiter van medicijnen. Heeft u toch twijfels over het gebruik van een bepaald middel tijdens de zwangerschap? Raadpleeg dan uw arts.

Maatregelen

Als u last heeft van netelroos is het niet nodig om speciale maatregelen te treffen. U hoeft niet bang te zijn dat netelroos besmettelijk is en hoeft dus niet terughoudend te zijn in het contact met anderen als u zelf last hebt van netelroos. Evenmin is het nodig om uit de buurt te blijven van andere mensen die last hebben van netelroos. Het gaat enkel en alleen om een allergische reactie van uw lichaam op iets waar u niet goed tegen kan. Het is geen overdraagbare virus.

GRATIS E-book met 27 Tips!
Ontvang direct mijn Gratis E-book "Winnen van Netelroos" met 27 tips en adviezen om Netelroos te overwinnen!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

17 reacties op “Netelroos besmettelijk


Door desire basemans op 11 oktober 2012

Ik ben Desire Basemans voetreflex Therapeut, ik heb een zoon die nu 16 is en vanaf de 3 maanden een allergie had, voor gras, bomen, melk, eieren, suiker enz. Na veel zoeken ben ik er achter gekomen dat rooibosthee de oplossing is om jeuk weg te halen. Het is geen oplossing voor het probleem, maar de jeuk trekt er dan in ieder geval uit. Je zet een pot thee en met een watje dep je (na afkoeling) op de plek die jeukt. Ik vertel dit ook altijd tegen alle cliënten die jeuk hebben en deze zeggen zelf dat dit helpt! Ik hoop hier vele mensen mee te kunnen verlichten van de jeuk, de kwaal is dan niet weg! Zijn er nog vragen of is dit onduidelijk mag je gerust bellen 0492 849694
Ik hoop dat je hier vele mensen mee kunt helpen
Alvast bedankt Desire
Ik hoop dat jullie hier iets mee doen.


Door Tineke tournier op 8 april 2015

Ga het zeker proberen!!!


Door Frederika Wesseling op 21 februari 2013

Netelroos? Ik heb sinds 4 Feb. een verschrikkelijke jeuk, ik heb van alles geprobeerd, De doktoren weten het ook niet , Ze hebben een nu een bloedtest gedaan daar moet ik nog een week op wachten, dus veertien dagen. Je gaat de gekste dingen bedenken of er vanaf te komen, maar is allemaal even en de nachten zijn een hel.
Ik heb een zalfje gekregen van vrienden uit Thailand mee genomen. Is ook met cortisonen maar werkt wel een tijdje als je het er op smeert, Het heet Systral Cream Chlorphenoxamine, ik weet het is troep, maar als je jeukt probeer je alles.Je kan het gemakkelijk kopen ook op Internet voor de prijs van net 4;00 Euro. Durf het niet de hele dag te smeren maar voor e nacht werkt het zo drie uur en dan sta ik weer onder de koude douche, Daarnaast slik ik Promethazine voor de nacht . daar val ik van in slaap en werkt zo drie uurtjes. Hoop dat dit mijn leven niet echt gaat vergallen, Loop alleen nog met handschoenen aan . Soms is het rustig en dan ineens begint mijn hoofdhuid te jeuken als een gek en dan komt de Explosie in mijn lijf, Zo ik heb mijn zegje gedaan ik hoop in ieder geval iemand te kunnen helpen met die zalf voor jeuk bij netelroos.

Frederika


Door Joyce op 1 april 2015

Hallo Frederika,
Heb jij misschien een internet link of shop waar je Systral Cream Chlorphenoxamine kunt bestellen.
Ik wil het graag proberen.


Door Esther op 15 juli 2013

Is Netelroos ook niet besmettelijk als je het heb open gekrabd? Ik had het namelijk ’s nachts in mijn slaap open gekrapd. Ik heb overigens Netelroos gekregen door in aanraking te komen met brandnetels (heel fijn :S ).


Door yildiz op 19 juli 2013

hallo mensen ik heb netelroos het is begonnen bij ik had zweet voeten ben ik bij me vader
uit huis gezet ik ging opgeven momment in park slapen en ik had balerinaa’s aan en opgeven momment
ook zweet en zand tussen me voeten bleef ook plakken later later
ging ik slapen bij iemand en daarna kreeg ik jeuk op mijn hoofdhuid en op, mijn armen,benen,en me gezicht
was helemaal opgezwollen ben na de dokter geweest.
heb ik 10 mdeicijnen gehad heb ik die kuur afgemaakt.
en nu heb ik 3 dagen achter elkaar elke dag een normaale hete normale louwe en kouwe douche genomen
en het is al bijna aan het weg trekken gwn op een normale plek leven op een normale manier gezond eten
asprine slikken en die kuur afmaken eerst normaal heet douche en dan een louwe kouwe douche nemen.
en dan zo paar dagen lang goed slapen dan trekt van zelf weg .
en ik had ook oorbellen opaar dagen in ik heb last van nikkel ben ik die allergie opgelopen.!
nou veel succes iedreen die dat ook heeft leef met jullie mee die dit ook hebben of hebben gehad.
gr yildiz


Door maartje op 2 januari 2014

Hoi,
bij mij is een maandje terug vastgesteld dat ik netelroos heb. Ik had hiervoor een pilletje gekregen: Levocetirizine dihydrochloride. Dit is niet om de oorzaak op te lossen maar verminderd zeker de jeuk. Ik heb waarschijnlijk netelroos gekregen door een combinatie van allergiën en pijnstillers. Ik heb het nu al best lang dus hopelijk gaat het een keer weg.


Door liesbeth op 28 februari 2014

Al een jaar of tien krijg ik netelroos op mijn romp als ik verkouden of grieperig ben. Het start boven de navel en trekt in de loop van de dagen omhoog. Eerst is er geen jeuk, alleen rode vlekken. Als deze wegtrekken komt de jeuk. Herkent iemand dit?


Door wij op 18 mei 2014

mijn dochtertje van 6 stond gisteren vol over haar ganse lichaam van de netelroos , zelfs haar oogjes waren rood. voor de ogen kunne ze niet veel doen of het is kamillethee laten koelen en het theezakje op de ogen leggen dit verzacht de jeuk , ook Kamillosan schuimspray verminderen de jeuk


Door Michel op 27 juni 2014

Goedendag,

Ik was twee dagen eerder enthousiast bezig in de tuin met graszoden en voila! precies daar waar ik de zoden gedragen had verscheen s’avonds op mijn hele rechterarm en mijn hele linkerzij bulten die jeuken! eerst zijn het rode vlekken en daarna word het geelachtig in verschillende afmetingen, het ziet er niet uit.
Snacht’s wakker gelegen en telkens even met mijn arm onder de koude kraan en met talkpoeder ingewreven. Het hielp, en doordat ik niet aan de bulten heb gekrabt (wat heel verleidelijk is) verdween de jeuk langzaam. Het ziet er nog steeds niet uit, maar de jeuk is nagenoeg weg.
dus, in de eerste instantie; “Niet krabben”. probeer de jeuk te onderdrukken, want daardoor word het erger en dan is er geen houden meer aan! koud water, talk (liefst menthol).
vandaag probeer ik nog azijn, misschien dat de jeuk dan helemaal verdwijnt.


Door Tineke tournier op 8 april 2015

Bedankt voor de tip over de azijn.Ik weet dat het werkt, maar het ruikt wel.
Voor de jeuk op mijn hoofd heb ik ooit MOLKOSAN gebruikt.
Sterkte Tineke


Door Amber Wansink op 28 juli 2015

Ik had even een vraag over netelroos. Ik heb dus netelroos en mijn zus is gisteravond bevallen en ik wil wel graag even mijn neefje zien. ik heb al gezien dat netelroos niet besmettelijk is. maar is het wel verstandig om mijn neefje aan te raken en dergelijke??

alvast bedankt vor de reactie


Door Ge de Grooth op 7 mei 2016

Vanaf 25 februari heb ik na het slikken van een pinda die voor mijn gevoel dwars in de keel kwam te zitten last. Heb meteen bloed laten prikken. Er kwam niets uit maar wel dat ik gevoelig ben voor allergie op eiwitten en dergelijke. Naar een homeopatische arts die netelroos vaststelde.
Gebruik Urtica Urens D6 tabl.Chelidonium majus D6 tabl.Apis mellifica D6 van VSM
Fagopyrum EsculentumD 6 en lymphdiaral. Het is deze week erg warm en gekampeerd en gefietst waardoor mijn armen en benen erg rood werden door de zon. Nu verschijnen er rode blazen. Net als jullie is het meest vervelend bij warmte en dus ook in bed. Onzeker wat je op de huid kunt doen!
In eerste instantie menthol talkpoeder maar later weer niet want droogt de huid dan uit? Zinkzalf? Schijnt niet goed te zijn. Mag er zonnecrème op? Ik weet het niet. Heb nu 10 weken last en soms is er een dag dat alles weg is en dan ineens een explosie. Schrijf nu pok alles op wat ik eet! Mens wat is gezondheid belangrijk en wat heb ik dat altijd gewoon gevonden.


Door Leon op 15 februari 2017

Goed om te weten, jouw ervaring is ook mijn gevoel. Nu moet ik nog een Arts hier zoeken in Costa Rica. Door verhoogde lichaamswarmte nehmen de bulten toe, tientallen Cremes hebben niet geholfen, Antibiotika helpt ook niet, dus ontvang ik graag een Tip van jou….alvast bedankt en vr.gr.Leon


Door elise op 16 juli 2017

eerst koud water drogen en maizena op doen blijft lang !flamigel in frigo leggen goed koud ook niet slecht verse gember raspen met honing en lauw water zou ontsteking verhelpen juist eerste keer gedronken ga dat 3 keer per dag doen ?? t beste iedereen zoals we zien zijn we niet alleen grtjs


Door richard op 30 december 2017

De enige oorzaak die ik kan verzinnen is na uit eten te zijn geweest. Chinees voedsel waaronder vis en dergelijke. Het enige wat ik nooit gegeten heb naast al het andere was kleine en een grote halve kreeft. Wilde ik een keer proberen. Kan de kreeft de oorzaak zijn? Begon in de nek toen rug en armen.


Door richard hoek op 30 december 2017

De enige oorzaak die ik kan verzinnen is na uit eten te zijn geweest. Chinees voedsel waaronder vis en dergelijke. Het enige wat ik nooit gegeten heb naast al het andere was kleine en een grote halve kreeft. Wilde ik een keer proberen. Kan de kreeft de oorzaak zijn? Begon in de nek toen rug en armen.

Plaats een reactie


*