GRATIS E-book met Tips bij Netelroos!
Direct Toegang
X
GRATIS E-book met Tips bij Netelroos!
50% Complete

Wacht even... Wil jij DIRECT 27 Tips bij Netelroos ontvangen?

Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 70% van de mensen met Netelroos en neem je gezondheid weer in eigen hand! Ontvang direct mijn GRATIS Tipboek "Winnen van Netelroos"!

Page content

Netelroos Foto’s

GRATIS E-book met 27 Tips!
Ontvang direct mijn Gratis E-book "Winnen van Netelroos" met 27 tips en adviezen om Netelroos te overwinnen!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij.

Omdat mensen graag hetgeen zij zien bij hunzelf of hun kinderen willen vergelijken met aandoeningen die ze op foto’s kunnen vinden, hebben wij hier enkele foto’s van mensen met Netelroos geplaatst.

Wil je direct van je uitslag af? In mijn Stap-Voor-Stap plan ontdek je hoe je in 4 weken kunt genezen van netelroos door simpelweg mijn voedingsrichtlijnen te volgen.

Lees hier meer over mijn voedingsplan >>

Netelroos foto's 1

Netelroos foto's 2

Netelroos foto's 3

Netelroos foto's 4

Netelroos foto's 5

 

Comment Section

32 reacties op “Netelroos Foto’s


Door emmy op 13 maart 2012

Al ongeveer 7 jaar heb ik netelroos.Zo als op deze foto’s .zie ik ongeveer elke dag uit.
van de dermateloog heb ik enkel levocetirizine gekregen deze zijn enkel voor de jeuk.
zijn er mensen die mij verderadvies kunnen geven? Als ik ga fietsen ,dan is mijn huid
zoweer vol plekken en bulten.af en toe word ik er moedeloos van .
Is hier nou niets aan te doen?

Emmy


Door Wendy op 12 augustus 2016

Hey Emmy,
Ik heb van de dermatoloog een cortisone zalf gekregen. Werkt heel goed: de jeuk verdwijnt bijna helemaal onmiddellijk en na enkele dagen smeren is alles weg.

Veel succes ermee!

Wendy


Door angeltherapy op 27 maart 2012

ik heb elk jaar zodra het zonnetje komt last van netelroos (ik noem het zonne allergie)
mijn beste middel tegen netelroos is melanine (nivea protect &bronze)
en dan vervolgens in de zon zitten.
de huid word beschermd door de creme en de blaasjes drogen uit door de zon
en binnen een week ben ik er vanaf.

ik hoop dat jullie er iets aan hebben


Door K.L. Tan op 3 mei 2012

ik heb ongeveer 3 maanden last van netelroos die ik nooit van leven gehad heb. mijn vraag is kan dat ontstaan van een bepaalde medicijn ( in dit geval pillen tegen hypertensie) die ik al jaren geslikt heb kalium lozartan hydrochoolrthyazide ( cozaar plus 10 mg) en onlangs om de druk ( systolic ) nog lager te drukken kreeg ik enalaprilmaleaat 5 mg ( 4weken ) geen bevredigend resultaat kreeg ik na een maand een nog hogere dosis van 10 mg daar ik in de bijsluiter lees dat als contraindicaties netelroos kan voorkomen bij een van de 1000 mensen. sinsdien heb ik het maar erger gehad bijna niets kan ik eten of drinken dan krijg ik nieuwe bulten wel grotere en dikkere plakken erbij over het hele lichaam.
ben ik dan 1 van die 1000 mensen?


Door anna lambeck op 3 mei 2012

beste mensen met netelroos, ik heb jaren niet met blote armen en benen kunnen lopen ,meer sinds november wel weer, gebruik Aerius 5 milligram elke ochtend, het wordt voorgeschreven door de huisarts en je zorgleveransier vergoed het, voor mij werkt het super, samen met Garnier bodylotion voor de extra droge huid, hoop dat het voor jullie ook werkt !! succes, Anna


Door lucienne op 16 mei 2012

kan men netelroos krijgen door kunstgebid


Door Lilli op 25 mei 2012

Ik ben vandaag met mijn zoon van 15 bij de kinderarts geweest na jaren vanalles proberen door de huisarts nu zegt de kinderarts het is netelroos en heb nu aerius en een koelzalf gekregen wie heeft hier ervaringen mee ? ik hoop dat het helpt na al die jaren sukkelen en gek worden van de jeuk. op vakantie zwemt hij de eerste 3 dagen verder niet meer. Hopelijk helpt het !


Door inaduyn op 24 juni 2012

Ik heb onder kerstbomen gewerkt , om ze te kortwieken, sinds dan heb ik uitslag aan mijn gezicht, en jeukt het enorm. Zou dat kunnen?Ina


Door nikki op 30 september 2012

ik heb netelroos nu een jaar maar wordt er helemaal gek van
de ene dag heb ik er minder last van dan de andere dag
ik heb al heel veel zalfjes en tabletten gekregen maar het helpt niet
ik weet zo even niet meer hoe die tabletten heten maar die heb ik van een dermatoloog gekregen
en daar kwam ik heel veel van aan en en naar een jaar naar een andere dermatollog en die zegt hoe durft ze die te geven die zijn voor je schildklier


Door Annie op 3 december 2012

Ik ben 53 jaar en word voor steeds meer dingen allergisch.
Kertstbomen en alle andere naaldbomen, inclusief alle soorten coniferen zijn verboden gebied voor mij.
Ook alle planten met “haar” op steel en/of blad kan ik maar beter niet aanraken. Sommige plantengeuren verdraag ik ook niet: franse geraniums, fresia’s, hyacinten, ? De tuin heb ik aangepast.
In huidmiddelen zit vaak aloë (vera) verwerkt; nog een boosdoener, net als wolvet/lanoline.
Nikkel (sieraden, brilmonturen) en zink (sommige soorten shampoo) verdraag ik ook niet meer.
Sinds een week heb ik netelroos of rosacea, vanmorgen naar huisarts geweest maar zalf lijkt alles te verergeren.

Iemand ideeën die kunnen helpen?


Door winnie gaus op 8 januari 2017

Heb jij toevallig silicone prothese in je lichaam, dan zou daar n.l je probleem van kunnen komen.


Door marie jose op 10 december 2012

heb zelf sinds een half jaar netelroos en neem dan tegen de jeuk capsules met weegbree en capsules met borage olie ,biergisttabletten en brandnetelthee . De combinatie van deze vier doet de jeuk verminderen en de huid versterken. dit is op natuurlijke basis dus men moet geduldig zijn . maar heeft zeker resutaat en op de huid smeer ik de calendula olie. succes!!!


Door P.Röben op 9 januari 2013

Ik heb pas geleden het geluk gehad om tweedehands een Infarood cabine te kunnen kopen. Van te voren natuurlijk wel even goed in de ‘materie’ gedoken… maar waar dát allemaal goed voor is! Onder andere heel goed voor huid aandoeningen, maar er staat specifiek netelroos bij (lange golf infrarood) Maar voor nog veel en veel meer. Misschien interessant om ook eens te lezen. Iedere openbare sauna heeft een infrarood cabine (meestal met lange golf, of midden golf infraroodstaling).
Check: http://www.irsauna.nl/html/therapeutische_effecten.htm, wel een beetje een spitituele site (vertaling) maar leuk om te lezen.
Maar er zijn ook andere Westerse sites te vinden waar je de heilzame werking van infrarood straling kunt lezen.


Door marjan op 4 februari 2013

mijn man heeft al jaren last van netelroos..als hij he voelt opkomen..dat is niet te voorspellen waneeer…neemt hij 2 cetirine 10 mg pilletjes en dan zakt het weer af….voor we wisten wat het was hebben we zelfd een epi pen gehad want als je te lang wacht gaat je bloeddruk omlaag en kan je wegvallen…de citirizine kun je zelfs kopen bij de lidll


Door Charlot Christi op 29 maart 2013

Hallo, ik ben Charlot en denk dat ik ook netelroos heb op de binnenkant van m’n boven benen. Ik werd helemaal gek van de jeuk en wat ik er ook op smeerde, het werd niet minder. Toen kregen we van de drogisterij een pakket met allemaal testers en folders. Er zat een folder in van het merk “bloem”. Een vader had een spray voor zijn zoon ontwikkelt omdat het arme jochie exzeem had en niks hielp. Het is helemaal natuurlijk dus ik dacht, waarom ook niet. Ik ben voor veel dingen allergisch wat m’n huid betreft (make up, bodylotion, douchegel etc) en tot nu toe helpen alleen homeopathische dingen aangezien ik voor veel reguliere medicijnen/zalfjes allergisch ben. Enfin, ik naar de drogisterij, die spray gekocht en als een gek gaan sprayen. Zodra het weer jeukte, sprayen. En het ging weg, de jeuk en de plekken. Soms bijt de spray wel maar t is echt ideaal. Ook voor baby’s kan het gebruikt worden.
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en ik zal binnenkort even de dermatoloog laten kijken of het daadwerkelijk netelroos is of een andere allergische uitslag maar aan de foto’s te zien kan het niet missen…

Groetjes Charlot ChristiDoor theo op 29 april 2013

goedendag, ik had ook netelroos en kwam er achter dat brie (kaas) dus diegene met een witte korst goed tegen netelroos werkte. Ik nam het iedere dag op mijn brood en het ging snel weg.
Als ik merkte dat het terug kwam ging ik gelijk weer brie eten .

theo


Door lia op 7 juni 2013

Nou ik kreeg van de een op andere dag netelroos nog nooit gehad bennu 56 maar wat een ellende zeg heb pilletjes gehad voor allergie maar komt steeds meer bij echte plakaten op buik het zit op heel me lichaam pfffff ellende


Door ans op 19 juni 2013

19-6-2013
Ik denk dat ik de tip van ” angeltherapie” maar opvolg. Heb dus sinds 2 weken volgens de huiasrt galbulten.
Ook wel netelroos genoemd. weet niet of er verschil is. En alle verhalen ondertussen gelezen van iedereen. Jong, oud, man vrouw, alle leeftijden hebben het. Dat wist ik ook niet. En er zijn geloof ik maar weinig mensen die er van gezezen. Niet erg hoop gevend.
Ik ga dus maandag op vakantie naar Griekenland, en ik denk dat ik dus ook maar gewoon in ’t zonnetje ga zitten en zoals” angel”, me maar insmeer en zonnen en hopen dat het weggaat.
Denk soms, dit is een boze droom, maar dus niet,
Ans.


Door joke op 1 november 2013

Als baby had ik al last van netelroos als allergische reactie op medicatie. Jaren van af geweest dòr die medicatie te mijden… Toen ik 14 was plots weer heel hevig. Uit onderzoek bleek dit te komen van : zon ,bomen, gemaaid gras, noten, zeep, wortel en tomaat. Medicatie genomen … Na 4 jaar gestopt met medicatie … 2 jaar geen last meer … Alles terug kunnen eten ,doen,… Plots weer netelroos sinds enkele weken …


Door hanne op 22 november 2013

Eind augustus een opstoot van contact eczeem , daarna kreeg ik beten van in onze moestuin te werken het eerste jaar dat we die hebben. Het zijn beten van de larve van de oogstmijt of de fluweelmijt komen voor in de oogst tijd. Ze ontstoken zo fel dat het geen zich had , daarna is er netelroos op gekomen dat ik kan zien. Zo veel keer naar de dermatoloog gegaan alles gehad van zalven. Gisteren van huisarts Aerius gekregen afwachten wat het geeft want ze weten niet wat het is mijn huiduitslag, moet nog wat meer geld kosten voor ze iets weten ,zeker. Vandaag ga ik nog eens naar de huidarts ( hoop doet leven) .
groetjes Hanne


Door hakima op 2 januari 2014

Hallo iedereen

Ik ben een bezorgde mama van een dochter vn 5j .
Ze heeft een week geleden plots een enorme uitslag gekregen op haar huid
Op haar lchaam en gezichtje.
Na een bezoekje bij de huisarts bleek het netelroos te zijn volgens de dokter gaat het
Vn zelf over we zijn een week verder en da kind loopt er nog mee rond en
Het jeukt enorm. Heeft er iemand tips om de jeuk te verzachten ?

Groetjes


Door anneke op 18 januari 2014

Hoi iedereen,

Door de dermatoloog is netelroos vastgesteld .Medicijn voorgeschreven gekregen levocetirizine voorgeschreven gekregen. Ik heb alle berichten gelezen maar niet een die de plek op het hoofd en nek als de plek benoemd. Door mijn lange haar vallen veel middels zoals zalf al gauw af.. Heeft iemand nog een andere tip ?


Door Wanda op 26 maart 2014

Ik heb netelroos gekregen wanneer ik mijn managing heb laten plaatsen in 1996,eenmalig ,tot mijn eerste kleinkind werd geboren dan is het steeds verergerd ik heb het enkel op mijn voeten en handen maar de jeuk is verschrikkelijk,alle soorten zalfjes gebruikt nu neem ik zitec te verkrijgen bij apotheek en ook verkoelende en antijeuk crème van eucerine en dat helpt, maar het beste dat bij mij helpt is ijszakjes rond mijn voeten of handen en dat stilt wel de jeuk maar ik krijg het gewoonlijk naar de avond toe maar niet tijdens de dag ,dus het is altijd verschillend .


Door Rebecca op 5 mei 2014

Ik heb zelf vorig jaar een tijd last gehad van netelroos. Toen het chronisch werd en de dermatoloog niet vond wat de oorzaak was heeft ze me Aerius (5mg) voorgeschreven. Het zijn kleine blauwe pilletjes die de hestamine aanmaak tegengaan. Ik moest beginnen met 4 pilletjes op een dag en na 2 weken kon ik al afbouwen naar 2 per dag. na een maand of 2 nam ik er nog maar 1 per dag en nu is de netelroos zo goed als weg. Heel soms komt het terug, maar na het nemen van zo’n pilletje verdwijnt het vrijwel meteen!
Hopelijk helpt dit wat!


Door nelly landaal op 17 mei 2015

beste mensen een keer netelroos gehad op m,n hoofd jeukte vreselijk ,het was een allergishe reactie op haar verven in combinatie met haarshampo van palmolieve die 2 gaan bij mij echt niet samen na de eerste keer nog een keer gedaan toen wist ik het zeker beste mensen het kan ook vaak een combinatie zijn ook met eten en/of badschuim, shampo etc


Door Duifje op 9 januari 2017

Ik doe s,morgens de plekken deppen met molkosan en in poederen met Urticalcin poeder van vogel geweldig tegen de jeuk en de plek verdwijnt en s,avonds weer deppen met molkosan en dan creame bioforce er op voor de nacht ,heb het nog nooit gehad de plekken gaan weg maar komen op een andere plek weer terug ,Urticalcin poeder is in iedergeval fantastisch tegen de jeuk ,maar waar het van komt dat word nog een hele uitzoekerij denk ik ,hopelijk heeft iemand er baat bij


Door Sylvia Pinxten op 7 november 2017

Ok, ik heb dus ook netelroos.Ik word er GEK van!!!! Mijn hele bovenbenen, armen decolleté, soms mijn gezicht en staan dikwijls ‘staat avonds knalvol met die bulten. Soms trekt het even weg, maar de dag erna is het weer prijs. Al enkele weken nu, ik moet dus echt wel naar mijn arts, denk ik. En volgens mij krijg ik het puur van stress. Vind het wel erg dat ik hier lees dat je er nooit helemaal vanaf geraakt. Grts Sylvia.


Door Jack op 20 januari 2018

Als U netelroos voor hele lange tijd hebt en niets helpt,………..helpt het volgende voor 99,99 % ! Zelf urine therapie. Er zijn boeken van te koop in alle talen. In het Nederlands/Engels ect = die van Coen vander Kroon een goede gids. ” De gouden fontijn ” !
Zelf ben ik 16 jaar in India geweest en heb er zelf mee geexperimenteerd,…met zeer goede resultaten !


Door Andrea op 5 mei 2019

Sinds een maand of 2 heb ik ook netelroos, onbeschrijflijk.
Zalfjes, pilletjes….. prednisonpilletjes helpen redelijk.
Ik vraag me af of iemand baat heeft bij acupunctuur…


Door Loes op 25 mei 2019

Volgens mij is de advies van Theo zeer vals.
Brie is schimmelkaas. Dat maakt de netelroos alleen erger en je krijgt er juis ontstekingen van!!!!!!


Door Antje op 16 januari 2020

Een paar weken geleden had ik ook last van netelroos. Man, wat jeukt dat en ook ’s nachts had ik er veel last van. Ik ben wat gaan sneupen op het internet en kwam een middel tegen wat mij heel goed heeft geholpen. Het wordt ook gebruikt bij hooikoorts, alleen is bij netelroos de dosering hoger. Ik vond het middel op https://www.wijsmetgezondheid.com/product-categorie/zelfmedicatie/anti-allergie/

Plaats een reactie


*