arrow_drop_up arrow_drop_down

"Volg Mijn Stap Voor Stap Strategie En Je Bent Binnen Vier Weken Van Je Netelroos Af!"

Herken jij je in één van de volgende vragen?


 • Je bent je eigen lichaam al een tijdje zat..
 • Je hebt in het verleden medicatie gebruikt, maar dit heeft (nog) niet het gewenste resultaat gehad..
 • Je wilt niet opnieuw teleurgesteld worden in behandelingen en adviezen..
 • Je bent bang om iets nieuws te proberen, maar ziet eigenlijk dat dit wel nodig is..
 • Je wilt de dag met méér energie en zelfvertrouwen beginnen..
 • Je worstelt met verschillende behandelmethodes, maar weet niet zo goed hoe te beginnen..
 • Je wordt overweldigd door informatie waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.. 
 • Je bent "totaal de weg kwijt" over alle adviezen en tips..


Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen..


Als ik naar mezelf keek, dan ging het me voornamelijk om dat laatste punt.


Ik was de weg kwijt!

Want een leven zonder netelroos leek voor mij niet weggelegd. De rest van mijn familie (ouders, zussen etc.) hadden ook regelmatig dezelfde klachten, dus ik dacht dat het in mijn genen zat om netelroos te ontwikkelen.


Daarnaast dacht dat ik dat ik alles al geprobeerd had en ook alles al wist.


Maar dat bleek niet zo te zijn...


Wie ben ik?


Mijn naam is Peter. Sinds jaar en dag houd ik mij bezig met gezond eten, voeding en voedingspsychologie.


Door mijn werk als voedingscoach in een voedingsadviesbureau heb ik al veel mensen op weg geholpen naar een gezondere voeding en help ik ze ook om in de juiste 'mindset' te komen om dit ook op de lange termijn vol te houden. 

Door mijn voedingsgewoonten aan te passen en bewuster keuzes te maken in de supermarkt, zag ik mijn Netelroos langzaam verdwijnen... 

Gijs GroenewegOngeveer vijf jaar geleden kreeg ik zelf voor het eerst te maken met Netelroos. Steeds terugkerende huiduitslag en jeukende galbulten zorgden ervoor dat ik me schaamde voor mijn lichaam en er alles aan deed om mijn 'aandoening' te verbergen.


Het feit dat ik als voedingscoach andere mensen hielp om hun lichaam te verbeteren, maar mijn eigen lichaam niet in topconditie verkeerde, maakte het extra pijnlijk. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor..

Ik merkte al snel dat ik behoefte had aan contact met lotgenoten en begon een website. Deze dus...


Intussen probeerde ik allerlei middeltjes en medicijnen om de pijn en jeuk dragelijk te houden. Soms werkte het tijdelijk (enkele dagen, soms weken), maar iedere keer kwam de huiduitslag weer terug. 


Zalfjes en pillen die door artsen en dermatologen werden aanbevolen, werkten bij mij niet voor de lange termijn... 


"Omdat ik niet mijn hele leven van plan was pillen te blijven slikken, ging ik nadenken over alternatieven..."

Pillen slikken en zalfjes smeren vond ik niet de oplossing en ik ging zoeken naar oplossingen die ook op de lange termijn zouden moeten werken.


Ik ben me in die periode meer gaan verdiepen in interne lichaamsprocessen met als specialisatie auto-immuunziekten en kwam erachter dat ontstekingen ontstaan doordat je lichaam ontgiftingsprocessen in gang zet.


Maanden heb ik mijzelf elke dag uren bezig gehouden met het lezen van informatie, studies en natuurlijk het toepassen van nieuwe kennnis op mijn eigen lichaam als een soort van proefkonijn. ;-)


Eén van de conclusies: géén gifstoffen meer je lichaam inpompen, dan hoeft je lichaam ook geen ontgiftingsprocessen in gang te zetten die de netelroos veroorzaken...


Als voedingsgoeroe wist ik natuurlijk dat voeding een belangrijke rol speelt bij de fysieke en mentale gesteldheid van mensen, maar dat voeding ook een rol kon spelen bij het voorkomen van netelroos was voor mij een nieuwe ontdekking!


Na deze inzichten heb ik uiteraard blijvend mijn voedingspatroon aangepast. Mijn focus ging liggen op voeding met een laag zuurvormend en hoog alkalisch gehalte.


Daarnaast ging ik in grotere mate voedingsmiddelen gebruiken die mijn lichaam nog extra hielpen toxines en gifstoffen te verwijderen. En met resultaat!


Na een maand merkte ik al verschil! Ik was nog niet definitief genezen, maar ik merkte wel dat de huiduitslag veel minder heftig was dan in de maanden ervoor!


En dat zonder pillen, zalfjes en andere cosmetische rommel...


Na twee maanden waren al mijn huidcellen inmiddels twee keer vervangen door nieuwe gezonde huidcellen

(ieder lichaam heeft ongeveer één maand nodig om alle huidcellen te vervangen).


De netelroos was zo goed als verdwenen. Puur door een aanpassing van mijn voedingspatroon!

Wat ik kan, kun jij ook!

Sinds ik mijn voedingspatroon heb veranderd, is ook mijn leven veranderd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen (geen schaamte meer op straat, in de kleedkamer of op het strand).


Het enige wat ik heb gedaan is eenmalig de beslissing genomen om anders te gaan eten en mijn lichaam alleen nog te voorzien van de juiste voedingsstoffen.


Ik heb geen speciale gaven, maar wel inmiddels een hoop kennis. Alles wat ik doe en heb gedaan is in mijn ogen vrij eenvoudig en voor iedereen mogelijk. 

Als Het Zo Simpel Is, Waarom Doet Iedereen Dit Dan Niet?

Dit is toch wel de Hamvraag.. Waarom doet iedereen dit dan niet?


Waarom zijn er nog zoveel mensen die er niet in slagen om definitief van netelroos af te komen?


Ik denk dat het antwoord uit meerdere aspecten bestaat:


 1. Een gebrek aan kennis
 2. Een gebrek aan ervaringsdeskundigen
 3. Een gebrek aan ondersteuning
 4. Een gebrek aan persoonlijke begeleiding
 5. Een gebrek aan wilskracht en doorzettingsvermogen
Dat laatste ligt natuurlijk een beetje aan jezelf, maar al die andere factoren zouden op te lossen moeten zijn!


Daarom denk ik dat de meest complete totaaloplossing voor netelroos uit de onderstaande formule bestaat:


Deze totaaloplossing heb ik vormgegeven in een Stap Voor Stap methode waarvan ik graag bij deze de nieuwste versie aan je openbaar wil maken.


De inzichten die ik heb opgedaan gedurende mijn eigen ervaringen en onderzoeken heb ik uitgewerkt in een plan die ook jou kan helpen in je strijd tegen netelroos!


Deze methode heb ik de "Netelroos Succes Formule" genoemd. Met deze Formule leer ik je stap voor stap hoe je jouw lichaam de juiste voedings- en bouwstoffen kunt leveren om blijvend van netelroos af te komen. 

6 Pijlers van de Netelroos Succes Formule

Onderzoek heeft uitgewezen dat er 6 factoren zijn die het meeste invloed hebben op netelroos:


 • Minder histamine

Uit onderzoek blijkt dat mensen met urticaria meer histamine in hun bloed hebben, omdat zij dit stofje moeilijker kunnen afbreken. Gevolg: roodheid, jeuk en zwellingen. Zorg er dus voor dat je minder histamine in je lichaam krijgt.


 • Minder chemicaliën

Ons voedsel barst van de chemicaliën. Denk bijvoorbeeld aan additieven om voedsel langer te bewaren. Recent onderzoek toont aan dat deze voedingsadditieven auto-immuunziekten in de hand werken. Mijden dus!


 • Optimale leverwerking

De lever en darmen moeten histamine afbreken. Doen ze dat niet goed, stuwt histamine door het bloed. Het gevolg is ontstekingen.. De lever is dus het zuiveringsstation van het bloed. Per minuut stroomt hier 1,5 liter bloed doorheen vol

met histamine, chemicaliën en gifstoffen. De lever moet die eruit filteren, maar kan dat niet in zijn eentje. Hij heeft hier 'helpers' voor. Dat zijn vitamine, mineralen, eiwitten en antioxidanten. Wanneer je je lever helpt door veel van deze 'helpers' en weinig leverbelastende stoffen binnen te krijgen, dan heeft de lever het een stuk gemakkelijker en verminderen de symptomen van netelroos.


 • Sterk darmslijmvlies

Onderzoek wijst uit dat netelroospatiënten een verzwakt darmslijmvlies hebben. Slechte stoffen (gifstoffen en bacteriën) die huidontsteking veroorzaken kunnen daardoor makkelijker door dit slijmvlies heen sijpelen. Dit wordt ook wel de 'lekkende darm' genoemd. Met de juiste voeding kun je deze lekkende darm voorkomen en daardoor urticariasymptomen voorkomen.


 • Evenwichtige pH-balans

De pH van het bloed ligt idealiter tussen de 7,35 en 7,45. 7 is neutraal (water) en 14 is basisch. Het voedsel dat je eet, maakt het bloed zuurder of basischer. Eet je veel 'zuurbommetjes' (hamburger met cola), dan krijgt je bloed een te lage pH-balans.

De verzuring maakt goede mineralen en B-vitaminen met de grond gelijk. Met gepaste voeding is het dus zaak om deze zuurtegraad in evenwicht te houden. Het resultaat is een gezondere huid!


 • Optimaal vetmetabolisme

Volgens onderzoek hebben netelroospatiënten vaker een verstoord vetmetabolisme. Vooral een teveel aan omega-6 verhoogt het risico op symptomen. Deze vetten komen in het lichaam door middel van voeding. Idealiter balanceert u omega-6 (linolzuur) met omega-3 (linoleenzuur). Helaas bevat onze westerse voeding vaak teveel omega-6. Dat werkt ontstekingen in de hand.  

Wat Betekent dat Precies voor mij en Hoe breng ik dat in de praktijk?

Het komt er dus in feite op neer dat ontstekingen (netelroos/urticaria) ontstaan doordat je lichaam ontgiftingsprocessen in gang zet. Wanneer je lichaam weinig giftige stoffen binnenkrijgt, zijn deze ontgiftingsprocessen niet nodig. De kans op huiduitslag is dan een stuk kleiner. 


De focus moet dus liggen op voeding met een LAAG zuurvormend en HOOG alkalisch gehalte. Daarnaast moet  je je lichaam extra stimuleren toxines en gifstoffen af te voeren. 


Wanneer je je lichaam de juiste bouwstoffen levert zal er met een maand (dat is de tijd die je lichaam nodig heeft om alle huidcellen één keer te vervangen) al verschil te merken zijn! Zo simpel is het!

De Netelroos Succes Formule heeft me geleerd hoe ik andere keuzes wat betreft voeding kan maken en hierdoor op een meer natuurlijke manier netelroos kan bestrijden.

Jolanda Geus

Ik kan jou exact vertellen WELKE voeding er

goed werkt (kennis), HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt (psychologie)!

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op het ontwikkelen van een vaste formule die iedereen succesvol kan toepassen. Ik heb deze formule voor jou omgezet in een Stap-Voor-Stap Plan waarmee je in 4 weken tijd kunt genezen van netelroos.

€ 97,00

€ 47,00

Netelroos Succes Formule

Met de Netelroos Succes Formule...

 • Leer ik je hoe je met de juiste voeding je lichaam de beste bouwstoffen levert voor een gezonde huid
 • Laat ik je zien hoe je giftige stoffen uit je lichaam bant, zodat netelroos geen kans krijgt
 • Ontdek je welke voedingsmiddelen een hoog alkalisch en laag zuurvormend gehalte hebben
 • Bestrijd je niet alleen de symptomen, maar pak je de oorzaak aan van Netelroos
 • Zul je ook op de lange termijn vrij blijven van Netelroos en andere huiduitslag
 • Leer ik je hoe je in de juiste mindset blijft om Netelroos de baas te blijven
 • Zul je meer energie krijgen en je fitter voelen
 • Krijgt je zelfvertrouwen een 'boost', omdat je je niet meer hoeft te schamen voor je lichaam
 • Ga je netelroos voorgoed overwinnen door de oorzaken aan te pakken!

"De Netelroos Succes Formule heeft mij geholpen om Urticaria te overwinnen! Ik ben blij dat ik ben begonnen met dit plan. Na vier weken zag ik inderdaad al resultaat!"

Veronique van Santen

"Ik heb al veel geprobeerd, maar de voedingsrichtlijnen en uitgebreide lijst van recepten zorgen ervoor dat ik nu echt verschil zie. Daarnaast is het ook makkelijk vol te houden!"

Fabian Groeneveld

"Peter is erg vriendelijk en behulpzaam. Als je iets niet begrijpt, stuur je hem een mail en geeft hij vrijwel direct antwoord. Ook de FAQ's zijn erg handig.."

Lotte de Boer

Dit is wat je krijgt bij dit online programma...

1. De Succesformule!

In de Succesformule leer je hoe je Stap Voor Stap van Netelroos afkomt. Ik deel je mijn 'Road To Succes' en leer je hoe ook jij deze 'succesformule' direct kunt toepassen op jezelf. Door wetenschappelijke achtergrondinformatie te combineren met Praktische Tips en eigen ervaringen leer ik je de Voedings- en Lifestylestrategie voor een leven zonder jeuk, pijn en huiduitslag.

2. Recepten!

Om jou zo goed mogelijk te helpen, tref je een uitgebreide database aan van bijna 100 Netelroos Proof Recepten. Deze recepten helpen jou om de Succes Formule zo eenvoudig mogelijk toe te passen. Alle recepten bevatten ingrediënten met een Hoog Alkalisch en Laag Zuurvormend gehalte. Hierdoor zorg je ervoor dat je lichaam in sneltreinvaart ontgift en lever je jouw lichaam de juiste bouwstoffen om van binnenuit een gezonde huid te creëren!

3. Weekplanner + Voorbeeldmenu's!

Omdat je misschien nog niet direct week hoe je moet starten, heb ik het je erg eenvoudig gemaakt met Kant-en-Klare Weekplanners en Voorbeeldmenu's. Daarin zie je precies welke maaltijden en tussendoortjes de beste keuze zijn voor de fase waar je je in bevindt. Bovendien adviseer ik je over de momenten waarop je het beste Extra Supplementen kunt slikken om je lichaam die Extra Boost te geven en interne processen sneller in gang te zetten!

4. Voedingsmiddelenkaart

Handig om in de keuken op te hangen of gewoon constant bij je te dragen. Met de voedingsmiddelenkaart hoef je zelf niet meer na te denken over verstandige en onverstandige voeding in combinatie met netelroos. De kaart toont je in Eén Oogopslag of het voedingsmiddel ontstekingen remt of juist bevordert. Bovendien geeft het informatie over de beste Bereidingswijzen van voedingsmiddelen. 

5. FAQ (veelgestelde vragen)

Maak gebruik van de Ervaringen Van jouw Voorgangers! Het afgelopen jaar zijn er al Veel Mensen Gestart met deze strategie. Ook zij hebben goede resultaten bereikt met dit plan. Wel zijn er in deze periode veel Specifieke Vragen gesteld over voedingsmiddelen, supplementen, theorieën en recepten. De volledige lijst met vragen en Verhelderende Antwoorden is bijgevoegd in het online ledengedeelte. Daarmee heb je alle antwoorden binnen handbereik die nodig zijn voor een Succesvolle Start!

6. Constante Updates

De online formule wordt regelmatig geupdate. Dat betekent dat wanneer er nieuwe inzichten, recepten, relevante vragen en antwoorden zijn, deze ook aan de online omgeving worden toegevoegd. Zo houd jij je leven lang toegang tot de meeste actuele artikelen en informatie.  

“Krijg Nu Direct Toegang Tot Dit

Complete Stap voor Stap

Programma!”

Kwaliteit

De Netelroos Succes Formule heeft een wetenschappelijke basis en is doorontwikkeld op basis van ervaringen en resultaten van mijzelf en andere mensen.

Resultaat

Ik heb deze methode gebruikt om definitief van mijn netelroos af te komen. 100+ andere mensen hebben inmiddels dezelfde ervaring als ik. Ik gun dat jou ook!

Impact

Ik hoor mensen weleens zeggen dat de aanpassing van hun voeding één van de beste beslissingen is geweest in hun zoektocht naar de oplossing! Wil jij dat ook ervaren?

€ 97,00

€ 47,00

Netelroos Succes Formule


Zij gingen je al voor...

"Twee maanden heb ik nodig gehad om van mijn netelroos af te komen met deze methode."

Tamara Dorresteijn

"Duidelijke richtlijnen en recepten. Ook de vragen van anderen in de FAQ zijn handig om eens door te lezen."

Jolanda Geus

"De wetenschappelijke basis zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om resultaat te halen."

Frans Koolwijk


Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

IK WEET NIET WAAR IK MOET BEGINNEN MET ZOIETS

Geen zorgen, ik leid je van A tot Z door het proces. Je leert stap-voor-stap hoe je de methode moet toepassen. Verder ondersteun ik je met veel achtergrond informatie (wetenschappelijk onderbouwd), zodat je zeker weet dat het ook voor jou zal werken. Met de voedingsschema's en recepten heb je genoeg "materiaal" om direct te starten en resultaat te behalen.

IK HEB AL ZOVEEL GEPROBEERD

Maar heb je ook al een stap-voor-stap voedingsplan geprobeerd? Ik heb je verteld wat voor impact een verandering van voeding al voor je kan hebben. De resultaten die andere mensen ermee behalen zijn enorm. Dat gun ik jou ook!

HET IS TOCH WEER EEN INVESTERING, HOEWEL EEN KLEINE

Ik probeer het je echt zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom heb ik goed gekeken naar wat een haalbare investering voor je is. Zodat je het EN kunt investeren EN er goede resultaten mee behaalt op een eenvoudige manier.
En je stel je eens voor wat er gebeurt als je netelroos definitief wegblijft en je dus nooit meer andere middeltjes hoeft te gebruiken en kopen. Zeg nou zelf: dan heb je je investering er toch zo weer uit?

IK TWIJFEL..

Als je twijfelt zeg ik: doen. Je hebt niet zoveel te verliezen. Ik weet zeker dat je goede resultaten behaalt, wanneer je de richtlijnen strak volgt.
Als je toch ondanks alle zekerheden die ik je geef, blijft twijfelen, dan zou ik het niet doen als ik jou was. Weet je wat het is? Als je op dit punt nog altijd twijfelt, dan ga je ook twijfelachtige resultaten behalen. En wat je wilt is dat je met de Netelroos Succes Formule juist klinkende resultaten behaalt, toch?

IS HET NIET INGEWIKKELD, ZO'N ONLINE PROGRAMMA?

Nee, zowel het inloggen in het ledengedeelte als het downloaden van bestanden die je nodig hebt bij de Formule, is heel eenvoudig. Na betaling ontvang je in je mailbox direct een wachtwoord, waarmee je samen met je emailadres kan inloggen. En kom je er niet uit? Stuur gewoon een mailtje, dan help ik je mee.

IS HET OOK VOOR IPHONE OF IPAD?

Jazeker, Het online programma is "mobile responsive". Dat betekent dat je het ook op je telefoon of tablet prima kunt bekijken.

HOE LANG DUURT DIT PROGRAMMA?

Het programma bestaat uit een 14 dagen detox programma en een vervolgprogramma van 14 dagen. In 4 weken tijd heb je een goede gezonde basis gelegd voor je lichaam. Veel mensen zien na 4 weken al resultaat. Ik raad aan om daarna door te gaan met het programma om er zeker van te zijn dat het blijvend resultaat geeft.

IK HEB NIET ZOVEEL TIJD OM UITGEBREID TE KOKEN IEDERE DAG

Dat is geen probleem. Veel recepten uit het voedingsplan zijn eenvoudig klaar te maken. Het hoeft zeker niet langer te duren dan je gewend bent. Als je dat wel wilt, kun je natuurlijk ook één van de iets ingewikkelder recepten kiezen.

IK HEB NIET ZOVEEL GELD OM DURE INGREDIËNTEN TE KOPEN

In het voedingsplan adviseer ik een aantal specifieke voedingsmiddelen te gebruiken. Deze zijn misschien iets duurder. Maar voor de rest gebruik je waarschijnlijk veel dezelfde producten als voorheen. Daarnaast bespaar je ook weer op voedingsmiddelen die ik niet meer aanraad te gebruiken. Uiteindelijk zul je dus niet veel duurder uit zijn.

MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN..

Stuur even een mailtje naar pds0811@hotmail.com dan help ik je verder.