Netelroos Succes Formule
arrow_drop_up arrow_drop_down

Deze pagina met uniek aanbod verdwijnt over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

"Volg Mijn Stap Voor Stap Strategie En Je Bent Binnen Vier Weken Definitief Van Je Netelroos Af!"

Een Paar Vragen Van Peter:


 • Ben je je eigen lichaam zat?
 • Heb je in het verleden medicijnen gebruikt die niet de resultaten gaven die je eigenlijk wilde?
 • Heb je geen zin in nog een teleurstelling?
 • Ben je bang om weer wat nieuws te proberen, maar zie je aan je lichaam dat het eigelijk wel nodig is?
 • Wil je met meer energie en zelfvertrouwen aan een nieuwe dag beginnen?
 • Ben je totaal de weg kwijt over alle "adviezen"?


Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen..


Als ik naar mezelf keek, dan ging het me voornamelijk om dat laatste punt.


Ik was de weg kwijt!

Want helemaal netelroosvrij, leek voor mij niet weggelegd. De rest van mijn familie (ouders, zussen etc.) hebben ook regelmatig dezelfde klachten, dus ik dacht dat het in mijn genen zat om netelroos te ontwikkelen.


Daarnaast dacht dat ik dat ik alles al geprobeerd had en ook alles al wist.


Maar dat bleek niet zo te zijn...


Wie ben ik?


Mijn naam is Peter. Sinds jaar en dag houd ik mij bezig met gezond eten, voeding en voedingspsychologie


Met een diploma als voedingscoach op zak, plus het feit dat ik al een tijdje eigenaar ben van een voedingsadviesbureau, heb ik al veel mensen op weg geholpen naar een gezondere voeding en help ik ze om in de juiste 'mindset' te komen om dit ook op de lange termijn vol te houden. 

Voor mij is het altijd lastig om de eerste stap te zetten. In 2014 heb ik een traject gestart bij Peter met als doel om gezonder te gaan leven. En met Succes! Ik voel me vrolijker, fitter en ben wat kilo's kwijt. Peter heeft veel kennis van voeding en weet op het juiste moment de juiste dingen te zeggen, een fijne begeleider!

Gijs Groeneweg

Ongeveer vijf jaar geleden kreeg ik zelf voor het eerst te maken met Netelroos. Steeds terugkerende huiduitslag en jeukende galbulten zorgden ervoor dat ik me schaamde voor mijn lichaam en er alles aan deed om mijn 'aandoening' te verbergen.


Het feit dat ik andere mensen hielp om hun lichaam te verbeteren, maar mijn eigen lichaam niet in topconditie verkeerde, maakte het extra pijnlijk. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor..


Ik merkte al snel dat ik behoefte had aan contact met lotgenoten en begon een website. Deze dus...


Intussen probeerde ik allerlei middeltjes en medicijnen om de pijn en jeuk dragelijk te houden. Soms werkte het tijdelijk (enkele dagen, soms weken), maar iedere keer kwam het weer terug. Zalfjes en pillen die door artsen en dermatologen werden aanbevolen, werkten vaak maar even... 

"Omdat ik niet mijn hele leven van plan was pillen te blijven slikken, ging ik nadenken over alternatieven..."

   

Pillen slikken en zalfjes smeren vond ik niet de oplossing en ik ging zoeken naar oplossingen die ook op de lange termijn zouden moeten werken. 


Ik ben me in die periode meer gaan verdiepen in interne lichaamsprocessen en kwam erachter dat ontstekingen eigenlijk ontstaan doordat je lichaam ontgiftingsprocessen in gang zet. 


Wanneer je dus weinig giftige stoffen binnenkrijgt, zijn deze ontgiftingsprocessen ook niet nodig. De kans op huiduitslag is dan een stuk kleiner!


Als voedingsgoeroe wist ik natuurlijk dat voeding een belangrijke rol speelt bij de fysieke en mentale gesteldheid van mensen, maar dat voeding ook een rol kon spelen bij het voorkomen van netelroos was voor mij een nieuwe ontdekking!


Na deze inzichten heb ik uiteraard mijn voedingspatroon drastisch aangepast. Mijn focus lag op voeding met een laag zuurvormend en hoog alkalisch gehalte. 


Daarnaast ging ik in grotere mate voedingsmiddelen gebruiken die mijn lichaam nog extra hielpen toxines en gifstoffen te verwijderen. En met resultaat!


Na een maand merkte ik al verschil! Ik was nog niet definitief genezen, maar ik merkte wel dat de netelroos veel minder heftig was dan in de maanden ervoor! 


En dat zonder pillen, zalfjes en andere cosmetische rommel...


Na twee maanden waren al mijn huidcellen inmiddels twee keer vervangen door nieuwe gezonde huidcellen 

(ieder lichaam heeft ongeveer één maand nodig om alle huidcellen te vervangen) 


De netelroos was zo goed als verdwenen. Puur door een aanpassing van mijn voedingspatroon!

"Wat Ik Kan, Kun Jij Ook!"

Sinds ik mijn voedingspatroon heb veranderd, is ook mijn leven veranderd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen (geen schaamte meer op straat, in de kleedkamer of op het strand). 


Het enige wat ik heb gedaan is eenmalig de beslissing genomen om anders te gaan eten en mijn lichaam alleen nog te voorzien van de juiste voedingsstoffen


Ik heb geen speciale gaven, maar wel inmiddels een hoop kennis. Alles wat ik doe en heb gedaan is in mijn ogen vrij eenvoudig en voor iedereen mogelijk. 

"Als Het Zo Simpel Is, Waarom Doet Iedereen Dit Dan Niet?"

Dit is toch wel de Hamvraag.. Waarom doet iedereen dit dan niet?


Waarom zijn er nog zoveel mensen die er niet in slagen om definitief van netelroos af te komen?


Ik denk dat het antwoord uit meerdere aspecten bestaat:


 1. Een gebrek aan kennis
 2. Een gebrek aan ervaringsdeskundigen
 3. Een gebrek aan ondersteuning
 4. Een gebrek aan persoonlijke begeleiding
 5. Een gebrek aan wilskracht en doorzettingsvermogen
Dat laatste ligt natuurlijk een beetje aan jezelf, maar al die andere factoren zouden op te lossen moeten zijn!


Daarom denk ik dat de meest complete totaaloplossing voor netelroos uit de onderstaande formule bestaat:


Deze totaaloplossing heb ik vormgegeven in een Stap Voor Stap methode waarvan ik graag bij deze graag de nieuwste versie aan je openbaar wil maken.


De inzichten die ik heb opgedaan gedurende mijn eigen ervaringen, onderzoeken en begeleiding van andere patiënten heb ik uitgewerkt in een plan die ook jou kan helpen in je strijd tegen netelroos!


Deze methode heb ik de "Netelroos Succes Formule" genoemd. Met deze Formule leer ik je stap voor stap hoe je jouw lichaam de juiste voedings- en bouwstoffen kunt leveren om blijvend van netelroos af te komen. 

Met de Netelroos Succes Formule...

 • Leer ik je hoe je met de juiste voeding je lichaam de beste bouwstoffen levert voor een gezonde huid
 • Laat ik je zien hoe je giftige stoffen uit je lichaam bant, zodat netelroos geen kans krijgt
 • Ontdek je welke voedingsmiddelen een hoog alkalisch en laag zuurvormend gehalte hebben
 • Bestrijd je niet alleen de symptomen, maar pak je de oorzaak aan van Netelroos
 • Zul je ook op de lange termijn vrij blijven van Netelroos en andere huiduitslag
 • Leer ik je hoe je in de juiste mindset blijft om Netelroos de baas te blijven
 • Zul je meer energie krijgen en je fitter voelen
 • Krijgt je zelfvertrouwen een 'boost', omdat je je niet meer hoeft te schamen voor je lichaam

"De Netelroos Succes Formule heeft mij geholpen om Urticaria te overwinnen! Ik ben blij dat ik ben begonnen met dit plan. Na vier weken zag ik inderdaad al resultaat!"

Veronique van Santen

"DIt is misschien wel de beste aankoop die ik heb gedaan om van mijn netelroos af te komen. De voedingsrichtlijnen en uitgebreide lijst van recepten zorgen ervoor dat het ook makkelijk is vol te houden!"

Fabian Groeneveld

"Peter is erg vriendelijk en behulpzaam. Als je iets niet begrijpt, stuur je hem een mail en geeft hij vrijwel direct antwoord. Ook de FAQ's zijn erg handig.."

Lotte de Boer

Dit is wat je krijgt bij dit online programma...

1. De Succesformule!

In de Succesformule leer je hoe je Stap Voor Stap van Netelroos afkomt. In een aantal artikelen deel ik je mijn 'Road To Succes' en leer ik je hoe ook jij deze 'succesformule' direct kunt toepassen op jezelf. Door theoretische achtergrondinformatie te combineren met Praktische Tips en eigen ervaringen leer ik je de Voedings- en Lifestylestrategie voor een leven zonder jeuk, pijn en huiduitslag.

2. Recepten!

Om jou zo goed mogelijk te helpen, tref je een uitgebreide database aan van bijna 100 Netelroos Proof Recepten. Deze recepten helpen jou om de Succes Formule zo eenvoudig mogelijk toe te passen. Alle recepten bevatten ingrediënten met een Hoog Alkalisch en Laag Zuurvormend gehalte. Hierdoor zorg je ervoor dat je lichaam in sneltreinvaart ontgift en lever je jouw lichaam de juiste bouwstoffen om van binnenuit een gezonde huid te creëren!

3. Weekplanner + Voorbeeldmenu's!

Omdat je misschien nog niet direct week hoe je moet starten, heb ik het je erg eenvoudig gemaakt met Kant-en-Klare Weekplanners en Voorbeeldmenu's. Daarin zie je precies welke maaltijden en tussendoortjes de beste keuze zijn voor de fase waar je je in bevindt. Bovendien adviseer ik je over de momenten waarop je het beste Extra Supplementen kunt slikken om je lichaam die Extra Boost te geven en interne processen sneller in gang te zetten!

4. Voedingsmiddelenkaart

Handig om in de keuken op te hangen of gewoon constant bij je te dragen. Met de voedingsmiddelenkaart hoef je zelf niet meer na te denken over verstandige en onverstandige voeding in combinatie met netelroos. De kaart toont je in Eén Oogopslag of het voedingsmiddel ontstekingen remt of juist bevordert. Bovendien geeft het informatie over de beste Bereidingswijzen van voedsel. 

5. FAQ (veelgestelde vragen)

Heb je een vraag over de methode? Dan ben je natuurlijk niet de enige. Het afgelopen jaar zijn er al Veel Mensen Gestart met de Netelroos Succes Formule. Zij zijn voor mij de bevestiging geweest dat het plan ook bij anderen werkt. Natuurlijk zijn er in deze periode veel Specifieke Vragen gesteld over voedingsmiddelen, supplementen, theorieën en recepten. De volledige lijst met vragen en Verhelderende Antwoorden is bijgevoegd in het online ledengedeelte. Daarmee heb je alle antwoorden binnen handbereik die nodig zijn voor een Succesvolle Start!

6. Constante Updates

De online formule wordt regelmatig geupdate. Dat betekent dat wanneer er nieuwe inzichten, recepten, relevante vragen en antwoorden zijn, deze ook aan de online omgeving worden toegevoegd. Zo heb jij altijd toegang tot de meeste actuele artikelen en informatie.  

“Krijg Nu Direct Toegang Tot Dit

Complete Stap voor Stap

Programma!”

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kwaliteit

De Netelroos Succes Formule heeft een wetenschappelijke basis en is doorontwikkeld op basis van ervaringen en resultaten van mensen.

Resultaat

Ik heb deze methode gebruikt om definitief van mijn netelroos af te komen. Tientallen andere mensen hebben inmiddels dezelfde ervaring als ik.

Impact

Ik hoor mijn cliënten weleens zeggen dat de aanpassing van hun voeding één van de beste beslissingen is geweest. Die ervaringen kun jij ook hebben!

€ 97,00

€ 47,00 (Tijdelijke Korting)

Netelroos Succes Formule


"Twee maanden heb ik nodig gehad om van mijn netelroos af te komen met behulp van deze methode."

Tamara Dorresteijn

"Duidelijke richtlijnen en recepten. Ook de vragen van anderen zijn handig om eens door te lezen."

Jolanda Geus

"De wetenschappelijke basis zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om resultaat te halen."

Frans Koolwijk