GRATIS E-book met Tips bij Netelroos!
Direct Toegang
X
GRATIS E-book met Tips bij Netelroos!
50% Complete

Wacht even... Wil jij DIRECT 27 Tips bij Netelroos ontvangen?

Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 70% van de mensen met Netelroos en neem je gezondheid weer in eigen hand! Ontvang direct mijn GRATIS Tipboek "Winnen van Netelroos"!

Page content

Tips bij Netelroos

Heeft u tips om de verschijnselen van Netelroos te verzwakken of algemene tips rondom netelroos? Laat deze dan hieronder achter, zodat ook andere bezoekers hier wat aan hebben.
[table id=1 /]

Comment Section

15 reacties op “Tips bij Netelroos


Door nicki van de Werken op 7 juni 2012

Lichttherapie?
Ik heb vernomen dat deze behandeling goed is voor veel aandoeningen van de huid, geld dat ook voor netelroos?


Door Jacobs manuella op 29 juli 2012

Voldoende rust nemen en stress vermijden en ook bij de dermatoloog gaan.


Door marie jose op 10 december 2012

weegbree en borageoliecapsules brandnetelthee en biergist tabletten die doen inwendig hun werk door de jeuk te verminderen en de huid te versterken en dan smeer ik op de huid calendula olie. deze combinatie is op natuurlijke basis dus geduldig zijn maar er zal verbetering op treden en de aan vallen minderen . good luck!!


Door Nathalie op 26 februari 2013

Ik ben zelf homeopaat en netelroos kan goed door middel van Homoepathie verholpen worden

mvg Nathalie
http://www.gezinshomeopathie.nl


Door Janneke op 8 april 2013

Toen ik 18 jaar was , heb ik lange tijd last gehad van netelroos. Ik slikte allerlei antihistaminca, maar dat pakte de oorzaak niet aan.
Wat mij er echt vanaf heeft geholpen is: brandnetelthee. Simpel en goedkoop en zeer effectief.
Je moet het wel een aantal weken blijven drinken, maar bij mij is het daarna nooit meer teruggekomen.


Door eliane op 19 juni 2013

ik heb netelroos kunt je me helpen hoe geraak ik er van af


Door Nannie op 11 juli 2013

Ik heb ontdekt dat mijn netelroos waar ik al zeker 10 jaar last van heb is ontstaan door koemelk producten ,nu ik die niet meer gebruik heb ik er geen of heel weinig last van!
Sinds kort gebruik ik ook een allergie product en is de jeuk helemaal verdwenen,ik kan nu zelfs weer een koekje of wat ijs eten zonder jeuk reactie!


Door priskilla op 9 september 2013

ik heb nu 6 maanden netelroos , en nu ook ontdekt dat ik klierkoorts heb zou netelroos daar iets mee te maken kunnen hebben ik heb het in een erg staduim mijn voeten zwellen op mijn tenen tot mijn hoofd staad vol galbulten mijn lippen en ogen zwellen op en bij mij helpte ook brandnetelthee maar nu sins kort helpt dit ook niet meer!


Door hannie de kleijn op 23 september 2013

Vandaag voor 2de maal naar huisarts geweest voor mijn netelroos stond van top tot teen onder. De dr zegt dit heb ik nog nooit gezien zo erg en ga kapot van de jeuk, en ik krijg prednison 1 tablet per dg voor 5 dg en je raait het 1 tablet ingenomen en geen jeuk meer en de bulten verdwijnen als sneeuw voor de zon wat ben ik blij en gelukkig geen jeuk meer dank u dokter.


Door Nicole op 21 januari 2014

Ik denk dat ik zelf werkelijk álles geprobeerd heb! Alle goedbedoelde adviezen werkten gewoon niet. Wat al zoal? Ik heb menthol talkpoeder gebruikt, huidolie van Knepp met teunisbloem, sudocrème, Gel met menthol, echinaforce crème van Vogel, VSM Cardiflor crème, Cardiflor zalf, gestopt met bepaalde producten, minder alcohol, geen noten meer, etc etc. NIETS HIELP! Tot ik écht gek werd en mijn hele onder- en bovenbeen vol met netelroos zaten en de jeuk en het brandende gevoel echt alleen nog maar weg gingen als ik me helemaal kapot krabde. Dit kon zo niet langer. Ik eiste een oplossing van mijn huisarts. Hij heeft me een tube 30mg Triamcinolon-acetonidecrème voorgeschreven, gewoon via ziekenfonds, dus alles vergoed. Ik heb deze van het merk Mylan. En wat denk je? Binnen 2 dagen compleet weg! Serieus… Om de week smeer ik nog een beetje en dan blijft het ook echt weg. Om de lelijke en droge plekken weer egaal te krijgen op mijn benen gebruik ik nu de “Beauty Oil” van het kruidvat. Die is niet vettig, betaalbaar en heerlijk zacht voor de geïrriteerde plekken. Maar daarvoor zouden meer producten kunnen werken. Ik ben met de Triamcinolon-acetonidecreme in ieder geval voor het éérst écht geholpen! Misschien dat anderen er ook baat bij hebben? En ik eet weer nootjes met een biertje erbij! Win-win-situatie…succes allemaal!


Door Jose op 3 september 2014

Heb al ruim een half jaar netelroos. Testen gedaan veel verschillende medicijnen geprobeerd en alleen tavegyl had effect.
Was wel moe maar beter dan jeuk en dik gezicht. Na een half jaar was ik het zat en kwam in een andere kant van proberen. Ik ben begonnen met Urtimonia van Bloem en na 2 dagen niets meer nouja dacht ik. Heb het flesje netjes gebruikt en toen het op was ja hoor weer netelroos met een dikke lip. Nu snel weer een flesje Urtimonia gehaald. Beter dan die troep in medicijnen en ik heb weer energie voor 10. Misschien help ik hier maar 1 persoon mee maar wilde het even kwijt.


Door youri op 19 december 2014

Ik ben vandaag bij de huisarts geweest voor hevige jeuk. Huisarts denkt aan netelroos en zei warmte te vermijden. De koelgel werkt bij mij niet goed en de anti histaminica ook niet. Maar ik dacht als warmte het verergerd doet kou wellicht het tegenovergestelde. Een koud compres doet wonderen bij mij. Ik heb het vrij geconcenteerd en niet verspreid. Het is even zoejen, maar als ie goed ligt. Verlicht het enorm


Door caro op 28 februari 2015

Wat een pest die netelroos en al die geneesmiddelen. Van het ene product hoofdpijn, van het andere slaperig. Ik ga alvast die brandnetelthee , biergist en weegbree-bernagiecapsule eens proberen.
dank voor de tip!


Door Lisa op 6 juni 2016

Hoi
Ik heb sinds een jaar of 9 netelroos. Ik krijg het over mijn hele lichaam behale mijn hoofd. Ik krijg het wanneer ik het warm heb. Warmte wisselingen (koud/warm)
en sporten maar ook zodra ik even in de zon zit. Voor mij heeft een zalfje geen zin omdat het overal zit. Ik slik cetricine voor de jeuk en roodheid. Het helpt wel redelijk maar ik zou er zo graag vanaf willen! Heerlijk warm douchen en sporten zonder jeuk!!!


Door Jazzlyn Kariuki op 17 oktober 2016

In de laatste 3 jaar heb ik al 3 keer netelroos gehad . En we weten allemaal hoe dat voelt. De hevige jeuk , de uitslag. Echt verschrikkelijk! De eerste keer zij de dokter dat ik anti-jeukpillen moest nemen en dat de jeuk van zelf wel overgaat. Nog geen jaar later heb ik opnieuw netelroos. En zij de dokter precies het zelfde . En dat werkte maar nu is dit de derde keer, en moet ik naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Antwerpen . Ik was zo blij dat te horen , want mischien zou het allemaal wel over zijn na dit gedoe. Maar nu krijg ik te horen dat ik 4 maanden moet wachten totdat ik er heen mag . Maar er is nog iets ik heb niet alleen jeuk en uitslag, ik ben echt super moe en ik zit leterlijk de bibberen van de kou terwijl het niet eens koud is. En ik heb ook last van koorts. En dat elke dag opnieuw .

Plaats een reactie


*